Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Onderwerpenlijst

Voor materiaalpractica en scripties heeft Archeologie Deventer een onderwerpenlijst. De lijst is onderverdeeld in verschillende archeologische periodes. Ook is er een aantal fysisch geografische onderwerpen.

Het gaat in de onderwerpenlijst vooral om projecten die een gat in de kennis over Deventer vullen. Er is in de lijst ook een aantal historisch geografische en fysisch geografische onderwerpen te vinden. In de meeste gevallen zijn de opgravingen jaren geleden uitgevoerd, maar zijn ze nooit uitgewerkt en gerapporteerd:

Stadskernprojecten

De onderwerpenlijst bevat geen materiaalpracticum in lopende projecten. Bij enkele grote stadskernprojecten en enkele projecten in het buitengebied is vaak wel ruimte voor materiaalonderzoek dat boven het niveau van de basisrapportage ligt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Bart Vermeulen via de gegevens onderaan deze pagina.

Rapportage

Levert de scriptie bruikbare informatie op en heeft deze voldoende kwaliteit? Dan probeert Archeologie Deventer de scriptie op te nemen in de rapportage van een lopend project. Het team kan ook besluiten de scriptie als een aparte Rapportage Archeologie Deventer te publiceren.

Meer weten

Heb je vragen over de onderwerpen voor materiaalpracticum of scriptie? Neem contact op met Bart Vermeulen via e-mailadres archeologie@deventer.nl of telefoonnummer 06 - 51897912.

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht